Becali anunță transferul lui Aganovic

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 iunie 2016

631 becaliGeorge Becali, finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat că a ajuns la o întelegere verbală cu fotbalistul Adnan Aganovic, fostul mijlocaş al lui Viitorul.

„L-am luat pe Aganovic, joacă foarte bine mijlocaş central, poate evolua lângă Pintilii. Poate juca şi în stânga. Am vorbit cu alţi jucători de la Viitorul şi au spus că joacă mijlocaş central cel mai bine”, a precizat Becali la pentru media.

La momentul plecării de la Viitorul, Aganovic era al doilea marcator al echipei, în Liga 1, cu șapte reuşite, după Florin Cernat şi Florin Tănase (opt). Acesta şi-a trecut în cont şi trei pase decisive, în cele 28 de meciuri disputate în toate competiţiile. La AEL Limassol, Adnan (28 de ani) a înscris patru goluri în 15 meciuri.

Finanţatorul echipei bucureştene a vorbit şi despre alte ţinte de transfer: „Sunt trei jucători pe care eu îi vreau: Andrei Ivan, Florin Tănase şi Răzvan Marin. Eu zic că vom oferi o sumă destul de mare pentru Marin. Gică Hagi nu e omul cu care să negociezi, voi prezenta o sumă valabilă pentru valoarea acestui jucător. Craiova nu joacă în cupele europene şi va avea presiune din partea tatălui lui Ivan şi din partea jucătorului. Eu cred că o să-i dea drumul.

Negocierile cu Nathan Junior sunt avansate. Îi lăsăm să se mai gândească. Nu ne-am înţeles la 100.000. Am dat 200.000 de euro la semnătură şi voia şi impresarul 100.000 de euro. Am zis că eu nu dau la agent suma asta, să se mai gândească. Achim este un alt jucător care ne interesează”.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!