Becali calmează spiritele

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 aprilie 2015

578 steaua

Eliberat de curând din închisoare, Gigi Becali nu a apărut încă în media, de altfel aceasta fiind și promisiunea sa în ziua eliberării condiționate. Însă Steaua pare să nu-și revină nici după ieșirea sa din arest, iar zvonurile au început să circule.

Fanii au totuși motive să fie optimiști în legătură cu viitorul Stelei, patronul dorind să păstreze actualul nucleu de fotbaliști, la care să adauge nume noi în încercarea de a intra din nou în Champions League, competiție care ar aduce în conturile roș-albaștrilor aproximativ 20 de milioane de euro.

Dorind să păstreze o atmosferă cât mai relaxată la echipă, Becali a transmis prin vocea lui Viorel Păunescu, președintele de onoare al echipei, un mesaj către tribune: Gâlcă nu este în pericol, iar fotbaliștii aflați la final de contract vor continua în curtea Stelei. Numai că nimeni nu crede în așa ceva, iar ceea ce s-a spus trebuie tratat cu neîncredere, pentru că totul spune că la finalul campionatului sau mai devreme, se va produce o schimbare la nivelul băncii tehnice, actualului antrenor nepropunându-i nimeni să își prelungească înțelegerea care expiră la vară. În ceea ce îi privește pe jucători, este greu de închipuit că Latovlevici și Arlauskis vor mai continua la Steaua, singurul care ar putea să își prelungească acordul cu formația din Ghencea fiind Andrei Prepeliță, de care, însă, nu prea mai este nevoie, pentru că nu a dat rezultatele așteptate.

„Sunt cu Gigi Becali la o masă și el îmi spune să vă transmit că nu va da pe nimeni afară și că știe ce are de făcut. Nu va pleca nici Prepeliță, nici altcineva. În plus, spune că 100% Steaua va fi campioană, că echipa va câștiga campionatul”, a fost declarația lui Păunescu în clipa în care a fost chestionat referitor la eventualele schimbări.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!