Becali îl atacă pe Burleanu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 1 iulie 2016

635 becaliGeorge Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat că Federaţia Română de Fotbal nu poate obliga cluburile să îşi administreze banii câştigaţi după propria voinţă şi a criticat încă o dată legea conform căreia fiecare echipă va trebui să folosească un jucător sub 21 de ani.

Discursul avut de Răzvan Burleanu în conferinţa de presă susţinută şi în special dorinţa acestuia de a obliga cluburile din Liga 1 să reinvestească 10% din banii obţinuţi din transferuri în centrele de juniori l-au enervat pe George Becali, care anunţă că va milita pentru îndepărtarea lui Burleanu din fruntea FRF.

„Domnul Burleanu bate câmpii. O să vedeţi că o să facem o acţiune noi acum, cât de curând, să terminăm cu acest Burleanu. Cum poate el să ne oblige pe noi, societate comercială, ce să facem cu banii pe care îi câştigăm. E de planetă cu extratereştrii băiatul ăsta.

A mai scos el o lege prin care ne obligă să jucăm cu un fotbalist sub 21 de ani. Aici recunosc, e vinovat şi Argăseală, pentru că nu am atacat în instanţă la timp această decizie. Nu are voie să facă aşa ceva. Burleanu e ca Sandu, se crede stăpân la FRF. Le dă prime la Comitetul Executiv şi ăia votează ce spune el. O să îl dăm noi afară pe Burleanu, să vină cineva care să ştie să conducă şi să se priceapă la fotbal. El habar nu are de sportul acesta, inventează legi…”, a declarat Becali.

Începând din sezonul viitor, fiecare echipă din Liga 1 va trebui să folosească, pe toată durata unui meci, un jucător sub 21 de ani. Decizia a fost luată de FRF în speranţa că prin această modalitate se vor promova mai mult tinerii, însă cluburile au criticat în termeni duri această directivă a structurii de conducere a fotbalului românesc.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!