Begu nu joacă la FED Cup

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 5 februarie 2016

TENIS FEMININ:ROMANIA-SPANIA, IRINA CAMELIA BEGU, MONICA NICULESCU-GARBINE MUGURUZA, ANABEL MEDINA GARRIGUES, FED CUP-GRUPA MONDIALA 2 (8.02.2015)Irina Begu, convocată de căpitanul-nejucător Alina Tecşor pentru partida România – Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anunţat pe contul oficial de Facebook faptul că nu va putea juca, din cauza unei accidentări la genunchi.

A doua jucătoare de tenis a României în clasamentul mondial şi-a explicat decizia: „Mi-aş fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut şi perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunţ că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete”. Sportiva, antrenată de Adrian Cruciat şi de Artemon Apostu Efremov, a avut un mesaj pentru fani, dar şi pentru colegele sale: „Fed Cup a însemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice şi extrem de frumoase atunci când am putut să-mi reprezint ţara oriunde am jucat, cu atât mai mult în faţa publicului românesc! Le urez fetelor multă baftă si sunt alături de ele! Hai România!!!” Raluca Olaru a confirmat, pentru mass-media, faptul că o va înlocui pe Irina Begu în echipa de FED Cup a României pentru întâlnirea cu Cehia. „Intru în echipă pentru proba de dublu”, a spus Olaru (locul 49 în clasamentul WTA la dublu).

Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) şi Andreea Mitu (96 WTA) sunt cele patru jucătoare convocate de Alina Tecşor pentru duelul cu echipa Cehiei, campioana ediţiei 2015 a FED Cup.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!