Beitar îl vrea pe Antal

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 martie 2015

575 antalLiviu Antal, mijlocaşul român acum în vârstă de 25 de ani, s-a acomodat într-un timp relativ scurt la Beitar şi a intrat deja în atenţia clubului israelian pentru prelungirea contractului.

Fotbalistul a sosit la Beitar în luna ianuarie a acestui an, de la Genclerbirligi. Nu doar că s-a acomodat foarte repede, dar a devenit în scurt timp idolul publicului din Ierusalim, vedeta echipei.

În ultima etapă din campionat, disputată în weekend, Beitar a câștigat partida cu Hapoel Ironi Kiryat Shmona, 2-1, el fiind cel care a marcat cele două goluri şi a fost desemnat jucătorul meciului.

Guy Levy, tehnicianul echipei, speră ca prin forma bună a lui Antal formaţia sa să încerce să joace în cupele europene, însă nu exclude nici locul 3, ocupat acum de formaţia pe care tocmai a învins-o.

Patronul echipei, Eli Taviv, se află pentru moment la Miami şi a discutat deja cu Genclerbirligi, însă turcii cer în schimbul jucătorului 1,5 milioane de euro. Fotbalistul este doar împrumutat de la formaţia din Turcia. Rămâne de văzut dacă cele două cluburi se vor înţelege, mai ales că ambele părți se pricep foarte bine la afacerile pe care le fac.

Jucătorul i-a transmis omului de afaceri că e foarte mulţumit la club şi că şi-ar dori să continue la Beitar şi din sezonul viitor. Eli Taviv îşi doreşte să realizeze cât mai repede transferul, pentru că există posibilitatea ca echipe precum Maccabi Tel Aviv sau Maccabi Haifa să intre pe fir şi să-l contacteze pe jucător.

În cele șapte meciuri jucate în campionat pentru Beitar Ierusalim, Liviu Antal a reușit trei goluri.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!