Beșiktaș, o altă destinație pentru Chiricheș

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 mai 2014

534 vlad chirichesÎn plină agitație legată de viitorul lui Vlad Chiricheş, zvonurile curgând din toate părțile, a apărut o nouă informaţie cu privire la posibila viitoarea echipă a românului. Fotbalistul de 24 de ani a fost transferat în vara anului trecut de Tottenham de la Steaua, pentru suma de 9,5 milioane de euro, dar se pare că nu a convins pe White Hart Lane, astfel că se discută tot mai des despre posibila sa plecare.

Prima oară s-a vorbit de o trecere a lui Chiricheş la Chelsea, echipă aflată în căutarea unui înlocuitor pentru John Terry, care se va retrage în vară, dar varianta pare una greu credibilă.

În schimb, numele lui Chiricheș este pomenit în discuţiile referitoare la campania de achiziţii de vară ale formaţiei turce Beşiktaş Istanbul. Chiricheş mai are contract cu Tottenham până în luna iunie a anului 2018, dar turcii au ambiţii măreţe pentru stagiunea viitoare, mai ales că se vor muta şi pe un stadion „Inonu” modernizat.

Pe lista de achiziţii a lui Beşiktaş, care nu este deloc mică, se regăsesc şi alte nume importante ale fotbalului din prima ligă engleză, cum ar fi cele ale lui Samuel Eto’o (Chelsea) sau Joleon Lescott (Manchester City).

Cu două etape înainte de finalul sezonului din Turcia, Beșiktaș ocupă locul al treilea, poziţie pe care nu o mai poate rata și care-i asigură prezența în cupele europene.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!