Bicfalvi cere un salariu imens

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 9 ianuarie 2015

564 bicfalviEric Bicfalvi a negociat cu cea mai puternică formaţie din Kazahstan, campioana Astana, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord, asta din cauza pretenţiilor mijlocaşului român, care pot fi considerate enorme: 1 milion de euro pentru fiecare an de contract!

Aflat probabil la cel mai bun sezon al carierei (acum este golgheterul campionatului Ucrainei, cu 9 goluri, la egalitate cu Yarmolenko), Eric Bicfalvi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Volyn Luţk. Normal, internaţionalul român poate semna de-acum cu orice formaţie, iar evoluţiile fantastice din ultima perioadă l-au adus în atenţia multor cluburi din Kazahstan, Rusia, Turcia şi Germania.

Avantajată pentru aducerea lui Bicfalvi părea să fie FC Astana, echipă care dispune de un buget impresionant pentru un campionat care nu spune absolut nimic amatorilor de fotbal din Vest, însă a avut surpriza să vadă că nici măcar Astana nu a putut să îi satisfacă pretenţiile financiare.

Potrivit presei din Ucraina, Eric Bicfalvi a cerut 1 milion de euro pe sezon, un salariu de 5 ori mai mare decât ce-l pe care-l primeşte în clipa de față la Volyn. Negocierile s-au întrerupt și probabil că nu vor mai fi reluate, iar Bicfalvi și-a îndreptat atenția spre celelalte oferte, sperând acum măcar la o primă de instalare consistentă.

Bicfalvi a fost adus la naţională de Anghel Iordănescu pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca şi a debutat pentru prima echipă a României în amicalul contra nordicilor.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!