Biggers Better a adus o finala intre romani

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 23 decembrie 2013

bogdan dinuBogdan Dinu (27 de ani) a castigat finala Biggers Better, aceasta fiind o competitie organizata de Eurosport pentru sporturile de contact. Insa regulile sunt aceleasi cu cele din ringul de box, iar meciurile au o durata maxima de trei reprize.

La Lisabona Dinu a trecut la puncte de Lucian Bot (33 de ani), in prima finala din istoria de 3 ani Biggers Better care se disputa intre doi luptatori din aceeasi tara. Iar premiul cel mare nu a fost nici el de lepadat: 25.000 euro. 

“Este cea mai mare bursa pe care am castigat-o in cariera. Sunt bani buni, care pica bine inainte de Sarbatorile de iarna. Anul acesta nu am avut nici un meci care sa conteze in clasamentele boxului profesionist, dar mi-am facut mana in piramidele de la Biggers Better. Am avut turneul de calificare din Grecia, unde am castigat 15.000 de dolari si finala de la Lisabona”, a spus Bogdan Dinu. Mai trebuie subliniat ca pentru aceasta suma, Bogdan a trebuit sa se confrunte si invinga trei adversari in aceeasi zi!

“Eu astept orice oportunitate. Pentru 2014, deocamdata nu se intrevede mare lucru si s-ar putea sa fiu solicitat tot de Eurosport. Ma voi pregati la fel de serios, indiferent cu cine voi lupta. Chiar si la Biggers Better, chiar daca m-am batut cu sportivi din kickboxing nu am avut meciuri usoare. Toti sunt bine pregatiti. De aceea ma gandesc ca experienta aceasta imi va prinde bine”, a declarat Dinu.

Bogdan Dinu are noua meciuri fara infrangere in cariera si face parte din trupele SAS Buzau.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!