Bilete gratuite la România-Finlanda

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 8 octombrie 2015

600 fani nationalaRăzvan Burleanu a declarat într-o conferinţă de presă că fanii echipei naţionale îşi vor putea achiziţiona bilete pentru meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016, la preţul unic de 20 de lei. Suporterii care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei „Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” vor avea intrarea gratuită la meciul România-Finlanda.

„Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00”, a afirmat el.

Burleanu a precizat că de la ora 14.00 se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională şi alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă în premieră nonstop.

Preşedintele FRF a anunţat că suporterii care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei „Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” vor avea intrarea gratuită la meciul România – Finlanda.

„Le mulţumesc celor aproape 10.000 de români care şi-au achiziţionat bilete în campania Arena Fanilor. Eu şi colegii mei purtăm tricourile cu chipurile fanilor în onoarea lor. De asemenea, toţi cei 10.000 de suporteri îşi pot preschimba gratuit biletele virtuale în reale până miercuri, la ora 11.00. Procedura de preschimbare va fi comunicată ulterior pe site-ul FRF”, a spus Burleanu.

FRF a anunţat şi procedura prin care fanii ce au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei „Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată”.

Suporterii pot face acest lucru cu ajutorul codului unic pe care îl vor primi pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetele lor urmând a fi alocate în zona special rezervată la Tribuna Est. Astfel, fiecare posesor al biletului virtual primeşte pe adresa de e-mail un cod unic şi un link. Acesta accesează linkul care îl direcţionează către aplicaţia special dezvoltată pentru asta, introduce codul unic şi îşi alege locul în zona special rezervată pentru galeria suporterilor virtuali. Apoi, sistemul va genera biletul electronic print@home la meciul România-Finlanda, pe care posesorul va trebui să îl printeze.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!