Birocrația l-a învins pe Mutu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 octombrie 2014

555 adrian mutuDirectorul clubului Fiorentina, Daniele Prade, a anunțat că atacantul Adrian Mutu nu va evolua la echipa indiană FC Pune City din cauza unor “probleme birocratice”. El a mai adăugat că nu s-a pus problema ca românul să revină la gruparea italiană, sau cel puțin asta informează football-italia.net.

“Pe Mutu l-am luat pentru Pune City, dar nu s-a pus niciodată problema să revină la Fiorentina. Au fost nişte probleme birocratice şi totul s-a prăbuşit”, a spus Prade la adresa jucătorului care a evoluat vreme de cinci sezoane la gruparea din Florența.

Fiorentina are de mai multă vreme un parteneriat cu gruparea din liga profesionistă indiană FC Pune City, echipa italiană dispunând de un procent din acest club. Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie anunțând că a făcut asta pentru a semna pe un sezon cu echipa indiană, echipă care participă la prima ediţie de campionat profesionist al Indiei.
Conform Times of India, FIFA ar fi respins la finalul săptămânii transferul lui Mutu de la Petrolul Ploieşti la FC Pune City.

“Mutu s-a aflat sub contract cu clubul Petrolul Ploieşti mult timp după ce perioada de transferuri s-a încheiat, la 31 august. Cererea de transfer trebuia aplicată înainte ca perioada de transferuri să se încheie. Numai jucătorii care şi-au reziliat contractul de comun acord cu clubul înaintea expirării perioadei de transferuri sunt eligibili pentru un nou contract”, ar anunţat o sursă din cadrul FIFA, dacă este să dăm crezare publicației indiene.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!