Bizarerii adunate din UK

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 2 martie 2016

Londra_Regina Elisabeta si Printul Philip

Din cuprins:

  • Regina Elisabeta, înșelată de prințul Philip
  • N-o ruga pe mama să te ajute să chiulești!
  • Avertisment pentru deținătorii unui card contactless
  • Schimbarea numelui, motiv de rupere a logodnei

 

Regina Elisabeta, înșelată de prințul Philip

Channel 5 din Marea Britanie a difuzat un documentar consacrat domniei reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, în care se afirmă că prințul consort, Philip, duce de Endimburgh, și-a înșelat soția în tinerețe. Prințul ar fi avut obiceiul să se distreze în cartierul londonez Soho, împreună cu actorii Peter Ustinov și David Niven și, în plus, o detesta pe Regina Mamă. Realizatorii filmului își bazează afirmațiile pe vorbele unor foști angajați de la palatul regal și pe declarațiile unor istorici.

Potrivit documentarului, pe când era tânăr, a avut o misterioasă amantă, iar bețiile și aventurile sale nocturne o deranjau pe Elisabeta. Neputându-și suporta soacra, prințul consort a ajuns până acolo încât a ordonat servitorilor să închidă sistemul de încălzire în apartamentul pe care îl ocupa aceasta, încercând să o determine să părăsească Palatul Buckingham. Se pare că ideea a dat rezultate după numai o săptămână.

 

N-o ruga pe mama să te ajute să chiulești!

Probabil că toți am avut momente în anii de școală când am fi vrut să chiulim de la câte o oră. I s-a întâmplat și unei puștoaice din UK, care și-a rugat mama să îi scrie o scutire pentru a sta acasă. Eleva, care spera să fie scutită de la ora de educație fizică, a avut parte de o mare surpriză.

Astfel, în loc să meargă mai departe și să accepte scâncelile fetei, mama a decis să spună în scutire că fiica ei suferea de „lene cronică” și că mai degrabă ar trebui să alerge mai mult și să facă sport.

Scrisoarea va face pe mulți părinți să zâmbească:

uk_Olivia_scutire-mama—————————————

„Dragă domnule…

Olivia mi-a cerut să îi scriu o scutire pentru ora de educație fizică. Este perfect sănătoasă și în formă. Singurul lucru de care suferă este lenea cronică!

Nemulțumirea Oliviei este că, de fapt, este prea frig afară pentru a participa la ora de sport.

Vă pot sugera să o puneți să facă câteva ture în plus pentru a se încălzi?”

—————————————

 

Avertisment pentru deținătorii unui card contactless

uk_furt bani de pe card contactless

Un avertisment pentru posesorii de carduri contactless face vâlvă în UK, unde a stârnit îngrijorarea clienților și reacția băncilor, notează metro.co.uk.

Avertismentul precizează că orice om cu un aparat POS (de tipul celor din magazine) care se apropie de un posesor al unui card contactless, în mijloacele de transport în comun spre exemplu, ar putea extrage de pe acel card o sumă sub limita stabilită.

În UK, această limită este de £30 și poate fi extrasă din contul posesorului de card fără introducerea PIN-ului.

Avertismentul este însoțit de o poză cu un individ care ține un astfel de POS într-un metrou.

Asociația Cardurilor din Marea Britanie a precizat că acest gen de infracțiune nu a fost raportată la scară largă în țară și că există măsuri de securitate care ar putea împiedica astfel de furturi.

Asociația Cardurilor din Marea Britanie a mai atras atenția că imaginea cu pricina nu este din UK, ci din Rusia, unde au fost raportate astfel de infracțiuni.

 

Schimbarea numelui, motiv de rupere a logodnei

Bacon Double Cheeseburgher

Un bărbat din Marea Britanie şi-a schimbat numele. Mare amator de sandvișuri, acesta s-a autodenumit Bacon Double Cheeseburger, spre disperarea iubitei sale.

Simon Smith si-a schimbat numele cu unul care să-l reprezinte mai mult și și-a ales Bacon Double Cheeseburger.

—————————————

„De regulă, numele nu te reprezintă, pentru că ti-l dă altcineva. Tocmai de aceea am vrut să-l schimb şi mi-am ales unul mai potrivit cu personalitatea mea. Bacon Double Cheeseburger este primul care mi-a venit în minte.”

Bacon Double Cheeseburger

—————————————

Isabella, logodnica sa de 32 de ani a fost dezamăgită și aceasta refuză să devină doamna Double Cheeseburger. Cel puțin pentru un moment…

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!