Bizarerii din UK

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 14 aprilie 2016

uk_sat de vanzare in North Yorkshire

Din cuprins:

  • Sat scos la vânzare pentru 20 de milioane de lire
  • Cum să nu plătești taxa pentru bagaj la aeroport
  • Nu s-a mai putut ține!
  • Femeie de 81 de ani, arestată pentru terorism
  • A încercat să prindă înot pachebotul ratat

 

Sat scos la vânzare pentru 20 de milioane de lire

Un sat întreg din North Yorkshire, în apropiere de Leeds, Marea Britanie, a fost scos la vânzare pentru suma de 20 de milioane de lire sterline (aproximativ 25 de milioane de euro).

Cumpărătorul s-ar alege, în urma acestei tranzacții, cu un conac de 21 de camere, un pub, o benzinărie, 43 de case și 2.116 acri de pământ.

Satul a fost deținut mai bine de 150 de ani de către o singură familie, dar a fost scos la vânzare recent, după ce a murit și ultimul membru al familiei.

Agenții imobiliari susțin că investiția a atras deja atenție din toată lumea, conform BBC.

 

Cum să nu plătești taxa pentru bagaj la aeroport

uk_bagaj la purtator_Matt Botten

Pentru că nu a vrut să plătească taxa de 45 de lire pentru bagaj, un tânăr din Marea Britanie a decis să se îmbrace cu toate hainele, înainte de a se urca în avion.

Matt Botten și-a pus mai multe tricouri, două hanorace, o jachetă, fular, mănuși de schi, mai multe perechi de pantaloni, bocanci, iar în buzunare și-a înghesuit o pereche de adidași.

Botten a reușit să se îmbarce în avion și a fost mai norocos decât ultimul britanic care a încercat această manevră, acesta din urmă fiind dus la spital după ce a leșinat din cauza căldurii.

 

Nu s-a mai putut ține!

uk_nevoi fiziologice in rau

O femeie din Newcastle a devenit vedetă pe internet după ce a fost fotografiată în duminica Paștelui făcându-și nevoile, ziua în amiaza mare, în râul care străbate orașul.

Femeia a fost fotografiată cu pantalonii în vine, stând peste balustrada podului și făcându-și nevoile fiziologice, scrie Daily Mail.

Potrivit martorilor, femeia nu părea a fi sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe.

După ce a fost postată pe Facebook, fotografia a adunat mii de aprecieri și a fost intens distribuită cu urarea: „Happy Easter from Newcastle” (Paște Fericit din Newcastle).

 

Femeie de 81 de ani, arestată pentru terorism

Shirley Freed - batranica terorista

Shirley Freed, o femeie în vârstă de 81 de ani, a fost arestată pentru terorism, după ce le-a trimis unor vecini două plicuri cu o substanță albă înăuntru, scriu stirileprotv.ro.

Femeia i-a amenințat pe oameni că vrea să-i otrăvească. După ce au verificat substanța însă, polițiștii au constatat că este vorba doar de zahăr. Cu toate acestea, bătrâna a primit mandat de arestare pentru 15 luni.

„Deși nu a fost niciodată vreun pericol real, acțiunile ei au intenționat să cauzeze frică”, a explicat șeful comandoului de combatere a terorismului din Marea Britanie.

 

A încercat să prindă înot pachebotul ratat

pachebot

O ceartă cu soțul ei era să o coste viața. Rămasă în portul Funchal, capitala insulei portugheze Madeira, o turistă britanică de 65 de ani a încercat să prindă pachebotul înot.

Pensionara s-a separat de partenerul ei, decisă să ajungă în Marea Britanie cu avionul. Când a ajuns la aeroport, situat în partea de est a insulei, a văzut vaporul care se îndepărta spre Lisabona. Fără să stea pe gânduri s-a aruncat în ape în încercarea disperată de a-l prinde.

Ea a fost găsită în apele Atlanticului, după patru ore, de către pescari, alertați de strigătele ei disperate. Femeia a fost transportată la un spital din Funchal, din cauza hipotermiei.

Autor articol: Adriana Niculescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!