Blaga spune stop USL

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 3 iulie 2015

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat duminică, la Bacău, în cadrul unei reuniuni cu activul de partid din judeţ, că până la 1 decembrie vor trebui stabiliţi toţi candidaţii partidului pentru alegerile locale din 1 iunie 2016.

„Va fi o vară activă pentru liberali pentru că s-ar putea să ajungem la guvernare chiar înainte de termenul în care mulţi cred. Să fructificăm următoarele luni atât pentru a întări structurile din teritoriu, pentru a finaliza procesul de fuziune la nivelul tuturor localităţilor, dar şi pentru a identifica cei mai buni candidaţi pe care să-i propunem în alegerile locale. Este absolut necesar, în urmărirea obiectivului comun, să depăşim orgoliile care au despărţit”, a spus Vasile Blaga.

Potrivit acestuia, „pentru a reuşi, PNL trebuie să privescă nu în trecut, ci în viitor”. „Cine nu percepe că există un singur PNL are podul rupt către liberali. Adversarul nostru politic este dincolo, în afara partidului şi se numeşte PSD”, a precizat Vasile Blaga care a cerut încetarea coabitării liberalilor cu PSD în unele judeţe.

„Mai sunt coabitări cu structurile PSD din unele judeţe. Nu cred că mai poţi fi liberal dacă coabitezi cu PSD, tu ori rudele tale. Lumea este informată, are alte standarde de a cunoaşte realităţile şi nu poate fi înşelată prin diverse tertipuri de coabitare. Vom lua măsuri rapide şi în spiritul statului pentru a netezi drumul către obiectivul nostru: câştigarea alegerilor”, a afirmat Vasile Blaga.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!