Blue Air va opera curse pe ruta Sibiu-Londra si retur

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 17 august 2009

Compania Blue Air va opera din 25 octombrie curse pe o noua ruta, Sibiu-Londra si retur, in zilele de de joi si duminica ale fiecarei saptamani, a anuntat luni compania.

„Pasagerii Blue Air pot achizitiona bilete pentru cursele din iarna 2009-2010 pe noua ruta, Sibiu-Londra. Orarul de iarna al Blue Air este valabil in intervalul 25 octombrie 2009-27 martie 2010. Pasagerii isi pot achizitiona deja bilete pentru aceasta noua destinatie, costul acestora fiind extrem de accesibil in cazul achizitionarii cu cateva luni in avans”, au anuntat reprezentantii Blue Air.

Zborurile catre destinatia Londra sunt acum operate de Blue Air de pe trei aeroporturi nationale, cel din Bucuresti (destinatia Londra-Stansted), Bacau (Londra-Luton) si Sibiu (Londra-Stansted).

„Pana in acest moment Blue Air opera din Sibiu cinci destinatii directe: Madrid, Stuttgart, Koln, Roma si Milano. La acestea cinci se va adauga incepand cu 25 octombrie cea de-a sasea cursa directa, ce are ca destinatie Londra. Compania noastra opereaza pe aeroportul din Sibiu de aproximativ un an de zile.

Atentia noastra este indreptata catre pasagerii din Sibiu, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa continuam extinderea numarului de destinatii disponibile”, a declarat director general Blue Air, Adrian Ionascu.

Blue Air este singura companie de smart flying cu capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!