Bluza transparentă și bunul gust

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 12 februarie 2016

cum purtam bluza transparenta

Bluzele transparente sunt un must-have, însă sunt destul de greu de purtat. Vezi de ce reguli trebuie să ții cont când îți faci curaj să le îmbraci.

Când vrei să porți o bluză transparentă, ai de urmat trei pași: să alegi ce vrei purta pe dedesubt, să alegi cu ce o vei combina și să găsești trucuri care să te ajute să arăți ca o doamnă.

 

Optează pentru un maiou

Nu este indicat să porți bluza transparentă doar cu sutien, pentru că riști să arăți vulgar. Optează, mai bine, pentru maiou cu bretele foarte subțiri, nu foarte mulat, nici foarte larg. Dacă este prea strâmt, se va ridica într-una și îți va scoate în evidență micile imperfecțiuni, dacă este prea larg, îți va adăuga câțiva centimetri în talie. Dacă porți o bluză transparentă, stai departe de modele mulate. Trebuie să fie lejeră, pentru că altfel pare că vrei cu orice preț să ieși în evidență. Culoarea bluzei și a maioului trebuie să fie apropiate.

 

Poartă-le cu fuste sau pantaloni cu talie înaltă

Bluzele transparente arată mai bine când sunt băgate în pantaloni sau fuste. Alege întotdeauna fuste sau pantaloni cu talie înaltă, pentru că arată mai bine decât cele cu talie joasă. Dacă îți lași bluza peste fustă sau pantaloni, maioul va ieși în evidență și vei părea neîngrijită.

 

Fă layering!

Bluza transparentă nu trebuie purtată cu scopul de a ieși în evidență sau de a-ți expune talia perfectă. Dacă nu vrei să o porți cu un maiou, atunci pune un sacou sau o jachetă pe deasupra. Îți va da un aer de fashionistă adevărată!

 

Alege bustiere

Dacă ți se pare că maioul este prea evident, atunci optează pentru o bustieră în culoarea pielii. Este un mod foarte bun de a nu lăsa prea mult la vedere și a accentua bluza. Alege o bustieră care să îți ofere și suport.

 

Alege un sutien sexy

Dacă, totuși, vrei să porți bluza transparentă cu un sutien, alege unul sexy, de calitate și de culoarea bluzei sau a pielii, dar care acoperă o mare parte din bust. Nu trebuie să lași nimic la vedere, dacă vrei să fii luată în serios!

 

Nu presupune că buzunarele acoperă tot

Dacă ai o bluză transparentă cu buzunare, nu presupune că acestea acoperă tot. În cele mai multe cazuri, nu acoperă nimic, așa că nu purta niciodată bluza fără nimic pe dedesubt.

Înainte, însă, să investești într-o bluză transparentă, probeaz-o și vezi cum îți vine din toate unghiurile. Uită-te cu atenție cum se vede la spate, în față și în lateral, pentru că s-ar putea să observi că pur și simplu nu o poți purta.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!