Bokila, spre Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 noiembrie 2014

557 jeremy bokilaDorit de Gigi Becali pe când evolua la Petrolul, Bokila a rămas în atenţia campioanei chiar dacă a schimbat Liga 1. În vară oficialii Stelei erau deja pe pista Rusescu, care a ajuns gratis în Ghencea, sub formă de împrumut, şi au considerat că nu este momentul să facă un transfer costisitor.

Lucrurile par să se schimbe, în acest moment Bokila fiind un jucător nedorit în campionatul Rusiei. Atacantul a jucat doar 68 de minute pentru trupa din Groznâi în cele 11 etape de campionat, iar Rakhimov, antrenorul echipei, nu pare să vrea să îl integreze prea curând în mecanismul formației sale.

Astfel, Steaua poate să aibă un atu în plus pentru eventualele negocieri, mai ales că toţi îl doresc pe vârf în Ghencea: Becali, Argăseală, Gâlcă, plus suporterii. Raul Rusescu se va întoarce mai mult ca sigur în vară la Sevilla, iar Keşeru va fi greu de păstrat dacă îşi va păstra forma de acum, astfel campioana va fi descoperită pe acest post, iar formația din Ghencea ar putea tatona varianta Bokila încă din iarnă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!