Boloni despre Unirea: nişte eroi

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 21 decembrie 2009

Standard Liège s-a calificat în primăvara europeană a Europa League, după 1-1 pe teren propriu cu AZ Alkmaar, golul izbăvitor fiind marcat în prelungiri de portarul Sinan Bolat. Tehnicianul belgienilor poate întâlni în optimi Unirea Urziceni, echipă la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

Întrebat ce echipă i-ar conveni să întâlnească în Europa League, Boloni a răspuns: „Fiecare joc este greu. Vom vedea. Nu mă gândesc la Unirea sau la vreo altă echipă. Încerc să rezolv problemele de la Standard. Îmi pare rău pentru Dan Petrescu şi pentru Unirea, fiindcă echipa ar fi fost capabilă să se califice în optimile Ligii Campionilor. Dan merită felicitări. Cei de la Unirea Urziceni sunt nişte eroi.”

Boloni susţine că Standard ar fi putut merge mai departe în Champions League, dacă nu avea mulţi jucători accidentaţi. „Dacă n-am fi avut probleme cu atâţia jucători accidentaţi, echipa ar fi putut ajunge fără probleme în optimile Ligii Campionilor. Sunt mândru că am reuşit cu Standard a doua calificare consecutivă în primăvara europeană. E o premieră pentru istoria acestui club”, spune Boloni în interviul acordat EVZ.

Acesta a ţinut să mulţumească publicului, care i-a amintit de cel din Ghencea din anii ’80: „Spectatorii noştri sunt extraordinari, rar mai întâlneşti asemenea oameni. I-aş compara cu fanii Stelei de pe vremea când jucam în Cupa Campionilor. Te iau şi te împing spre victorie.”


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!