Bolonti îi promite un meci greu lui Bute

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 2 octombrie 2014

552 lucian bute

Boxerul argentinian Roberto Bolonti a declarat că este extrem de încrezător în ceea ce privește partida cu Lucian Bute, programată pe 6 decembrie, la Montreal, şi a mai spus că vrea să se impună pentru a avea o şansă de a lupta pentru titlul mondial, informează fightnews.com.

„Mă simt mai bine şi mai încrezător în ceea ce priveşte acest meci faţă de cum eram înaintea altor confruntări pe care le-am avut anterior în străinătate. Cu siguranţă va fi un meci bun. Vreau să câştig pentru a avea o nouă şansă la un titlu mondial, deoarece acest meci cu Bute va fi ca o punte pentru altă oportunitate de a boxa pentru titlul mondial”, a spus Bolonti.

Preşedintele InterBox, Jean Bedard, a confirmat și el că Bolonti reprezintă „o provocare excelentă” pentru român. „InterBox se bucură că s-a înţeles cu acest pugilist de talie mondială. Bolonti a avut mai multe opţiuni, dar a ales să lupte cu Lucian. Având în vedere prestaţia lui Bolonti în ultimul său meci pentru o centură mondială, fanii noştri vor urmări o confruntare frumoasă”, a precizat Bedard.

Pentru Bute, meciul din decembrie va fi primul de când este pregătit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao. Roberto „The Beast” Bolonti are în palmares 35 de victorii şi trei înfrângeri, 24 dintre victorii survenind în urma unui KO. De asemenea, argentinianul nu a fost învins niciodată prin KO.

Lucian Bute a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Meciul a contat pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!