Bona confirmă: soții Beckham divorțează!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 19 februarie 2016

victoria si david beckham

După o relație de 20 de ani, David și Victoria Beckham nu se mai înțeleg! Cel puțin așa susține revista americană „OK! Magazine”, care a aruncat „bomba” unui divorț iminent între cele două vedete.

Apropiații cuplului au dezvăluit intenția fostului fotbalist englez de a începe o nouă viață, departe de soția sa, cu care are patru copii.

Până să se pronunțe divorțul, cele două vedete trebuie să-și împartă averea – care se ridică la un miliard de dolari, în condițiile în care David (40 de ani) și Victoria (41 de ani) n-au semnat înainte de căsătoria din 1999 un contract prenupțial.

Zvonurile divorțului au fost confirmate și de bona familiei Beckham, care a dat informații ziarului News of the World.

Cuplul a intentat o plângere în instanță împotriva publicației, susținând că bona, Abbie Gibson, în vârstă de 27 de ani, a încălcat un contract de confidențialitate.

News of the World a raportat că judecătorul a decis în favoarea sa, pe motiv că povestea a fost în interes public, în condițiile în care „soții Beckham, cel mai celebru cuplu din Marea Britanie, au făcut milioane înfățișând relația lor ca o căsătorie perfectă”.

Zvonurile separării sunt confirmate de faptul că soții Beckham n-au mai apărut împreună de mult timp, iar „Posh Spice” și-ar fi șters de pe spate un tatuaj prin care își declara iubirea față de soțul ei.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!