Bonetti nu înțelege prețul

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 iunie 2014

538 dragos grigore

Dragoş Grigore a plecat în Franţa din Elveţia, imediat după meciul amical disputat de naţionala României cu Algeria. Fundaşul a efectuat săptămâna trecută și vizita medicală în Franţa şi urmează să semneze cu FC Toulouse. Presa din Hexagon a scris că pentru Grigore cei de la Toulouse vor achita în conturile echipei de la București undeva în jurul a un milion de euro.

Dario Bonetti, fostul antrenor al lui Dinamo, care a lucrat în Ştefan cel Mare inclusiv cu Grigore, s-a arătat mulţumit de faptul că acesta s-a ales cu un transfer la o echipă dintr-un campionat puternic din vestul Europei. În ciuda acestui fapt, italianul nu înţelege cum de un jucător atât de valoros a fost vândut de Dinamo pentru doar un milion de euro.

„Felicitări, Dragoş Grigore! Cel mai puternic fundaş central din România în acest moment. O să vedeţi că va deveni unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Franţei. Însă, mă întreb cum au putut cei de la Dinamo să ceară doar un milion de euro pentru un jucător atât de talentat precum Grigore. Ceva nu este în regulă”, a scris italianul pe pagina sa de Facebook. Probabil că la mijloc este vorba de criza financiară prin care trece Dinamo, clubul devenind ca de atâtea alte ori un magazin de jucători.

Dragoş Grigore, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziţionat de Dinamo în 2008 de la CFR Timişoara. Conform site-ului transfermarkt.de, cota românului este de 2,3 milioane de euro. În campionatul 2013-2014, Dragoș Grigore a jucat 35 de meciuri și a marcat 7 goluri pentru Dinamo.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!