Borcea spune ca Raducioiu mai asteapta

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 decembrie 2009

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, susţine că nu se pune problema schimbării băncii tehnice până cel puţin în vara anului viitor, mărturisind că atunci va lua în calcul varianta instalării lui Florin Răducioiu ca principal al „câinilor”:

„Se poate ca Răducioiu să vină în România şi eu să nu mă văd cu el? De fiecare dată când ajunge pe aici, eu mă întâlnesc cu Florin pentru că suntem prieteni. Este exclus ca el să vină ca antrenor la Dinamo acum, pentru că mai are încă o jumătate de an de studiu la Coverciano. Pentru viitor luăm în calcul şi varianta Răducioiu pentru banca tehnică, pentru că a jucat la un nivel foarte înalt şi este un produs al clubului nostru. Va rezista mai mult decât a făcut-o ca manager, pentru că acum face ceea ce îi place, meseria de antrenor.

Noi suntem mulţumiţi de actuala conducere tehnică. Nu s-a pierdut decât un singur meci, la Timişoara, şi acela în condiţii care nu sunt relevante, având în vedere orele petrecute în avion şi pe aeroporturi”, a spus Cristi Borcea la televiziunea sportro.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!