Botosaniul, deja reunita

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 ianuarie 2014

517 fc botosaniJucatorii Botosaniului au fost primii care s-au reunit pentru pregatirea sezonului de primavara in Liga I. Dupa cantonamentele de la Baile Felix si din Antalya, au anuntat ca vor avea un inceput foarte bun in campionat, sperand sa se salveze de Liga a II-a.

„In primul rand, ne dorim sa fim sanatosi, sa facem o pregatire cat mai buna si sa avem un inceput bun de retur. Daca vom avea un inceput bun de retur, nu cred ca vom avea probleme. Este o perioada de pregatire, suntem jucatori profesionisti si vom da totul pentru a face o pregatire cat mai buna si sa ne atingem obiectivele”, a spus Gabriel Vasvari.

„Perioada sarbatorilor trece foarte repede. La mine a fost o apasare negativa tinand cont de ce s-a intamplat in ultimul meci. Sper ca noul an sa vina cu multa sanatate si realizari pe toate planurile. Am vorbit sambata cu Dan Roman si mi-a spus ca merge sa-si scoata firele. A zis ca este bine si este foarte optimist. Sper sa avem un retur bun si sa facem aceeasi figura frumoasa din debutul campionatului. Tot timpul, turul este mai greu decat returul. Meciurile au o alta miza”, a declarat si Ciprian Dinu.

Dupa jumatate de an in care a fost imprumutat la Suceava, Florin Plamada a revenit la FC Botosani cu dorinta de a se impune in primul 11 al lui Leo Grozavu.

„De cand am plecat la Suceava, principalul meu gand a fost sa dau tot ce e mai bun si sa revin la Botosani. Am de demonstrat cateva lucruri. Ma simt foarte bine, am jucat toate meciurile in liga a doua. Concurenta este mare dar eu sunt mai puternic”, a spus el.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!