Botoșenenii sunt fericiți

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 martie 2014

527 leontin grozavuLeontin Grozavu, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat după victoria din meciul cu FC Vaslui, 1-0, că a crezut extrem de mult în această victorie şi se bucură că a reuşit să o obțină.

„După aspectul jocului, cred că am obţinut o victorie meritată. Băieţii au avut o prestaţie foarte bună şi îi felicit pentru acest succes. Am crezut în această victorie şi mă bucur că am obţinut-o. Am dat dovadă de multă dăruire, de multă determinare şi am crezut în şansa noastră până la final. Şi în 10 oameni am continuat să sper că putem câştiga. Mă aşteptam la un contraatac, la o fază fixă. Şi aşa a fost”, a spus Grozavu.

Tehnicianul a mai precizat că îşi doreşte ca jucătorii să continue seria de victorii: „Mi-aş dori să facem un mini retur la fel de bun cum a fost începutul de campionat. Avem trei victorii la rând şi sper să continuăm tot aşa. Am obţinut 3 puncte extrem de importante şi, dacă vom câştiga şi etapa următoare, putem spune că am luat o gură mare de oxigen. Oricum, noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să continuăm să muncim la fel de mult pentru a nu avea grija retrogradării.”

Singurul gol al meciului a fost marcat de Danci, în minutul 80, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!