Bourceanu, în infern!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 martie 2014

526 alex bourceanuTitular în Trabzonspor-Fenerbahce, fostul căpitan al Stelei a fost martor la un adevărat război dement declanşat de suporterii gazdelor. Fanii echipei lui Bourceanu nu au uitat sub nici o formă evenimentele din 2011, cînd au terminat la egalitate în campionat cu Fenerbahce, dar au pierdut titlul la golaveraj.

Rivalii au fost atunci excluşi din cupele europene pentru blaturi dovedite, însă şi-au putut păstra titlul, conform legilor ce guvernează fotbalul turc.

Partida a fost întreruptă de două ori în debut, dar şi după golul de 1-0 marcat de oaspeţi în minutul 23 (Emenike). Per total, 10 minute de pauză. Între ţintele preferate ale huliganilor, care au doborât plasa de protecţie de la peluze, au fost Emenike şi portarul Volkan, în care s-a aruncat cu tot ce s-a găsit la îndemână: torţe, petarde şi o clanţă de uşă.

Partida a fost până la urmă abandonată în prelungirile primei reprize, când jucătorii lui Fenerbahce au fugit direct la vestiare după un nou asalt reprezentat de obiectele aruncate de fanii gazdelor. Federaţia va decide acum dacă partida se va relua de unde a fost întreruptă sau dacă va acorda victoria Fenerului, cu 3-0, la masa verde.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!