Bourceanu, lăudat de presă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 martie 2014

524 alex bourceanuEvoluţiile fostului căpitan al Stelei pentru Trabzon au fost oscilante. A ieşit în evidenţă prin ambiţie, dăruire şi efort, calităţi care-i descriu cam toată cariera. Contra lui Kayserispor, Bourceanu a jucat mai sus, în locul lui Zokora, suspendat pentru acest meci. S-a simţit bine pe această poziţie, iar presa din Turcia i-a lăudat evoluţia.

Cifrele spun că Bourceanu a fost cel mai muncitor jucător al lui Trabzonspor. Românul a fost jucătorul care a alergat cel mai mult, nu mai puţin de 11.461 de metri, semn că a încercat să acopere o zonă cât mai mare. Pe locul doi s-a clasat Mierzejewski, cel care a deschis și scorul, care a alergat 11.333 de metri. Podiumul a fost completat de Kadir Keles, cu 10.318 metri alergaţi.

„Am venit de puţină vreme la echipă. Ştiu că de la jucătorii abia transferaţi se aşteaptă să aducă un plus. Am încercat să fac asta aşa cum am crezut mai bine. Încă nu am jucat foarte bine, nu sunt la nivelul pe care mi-l doresc. Cred că abia când echipa a jucat bine, după pauză, şi performanţa mea individuală a crescut”, a spus el după meci.

Doar trei meciuri a jucat Bourceanu până acum pentru Trabzonspor, două în campionat şi unul în Europa League, în înfrângerea cu 2-0 în faţa lui Juventus. În meciul contra celor de la Kayserispor, a fost pentru prima dată în teren în toate cele 90 de minute ale meciului.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!