Bourceanu poate ramane la Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 februarie 2014

520 alex bourceanuBourceanu a reflectat serios in ceea ce priveste situatia sa. Capitanul Stelei se afla in ultimele 6 luni de contract si se pare ca este pe punctul de a-si bucura fanii, ramanand la Steaua!

Ofertele pe care le-a avut Bourceanu in aceasta iarna nu au fost pe masura asteptarilor sale. Stelistul ar fi tentat sa plece de la formatia din Ghencea doar in cazul unui salariu brut de cel putin 500.000 de euro pe an, dar si cu un bonus consistent la semnatura.

Doar ca nimeni nu i-a oferit aceste conditii pana acum, asa ca Bourceanu ia in calcul, extrem de serios, sa isi prelungeasca contractul cu Steaua. Acum castiga aproape 15.000 de euro pe luna dar, daca ar primi o oferta de 20.000 de euro pe luna, ar semna pe inca 2 ani.

Bourceanu spera ca  Steaua sa ia din nou campionatul pentru a putea juca in Champions League. El si-ar putea stabili in acest mod cateva bonusuri importante care l-ar putea transforma in unul dintre cei mai bine platiti jucatori de la Steaua.

Este vorba de dublarea tuturor bonusurilor pe care le-a avut trecute in contractul semnat de cand a venit de la Poli Timisoara. Daca Gigi Becali ii va indeplini conditiile, atunci el ar putea ramane la formatia din Ghencea.

Echipele care il monitorizeaza pe stelist ofera salarii de pana la 500.000 de euro pe an dar, tinand cont de impozitele din tarile respective, Bourceanu nu ar avea prea mult de castigat, aceasta fiind si marea sa problema.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!