Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou împreună pe marele ecran

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 19 iunie 2015

Brad Pitt si Angelina JolieUrmătorul film care îi are în rolurile principale pe Angelina Jolie şi Brad Pitt, intitulat „By the Sea”, primul lungmetraj în care cei doi actori americani joacă împreună după ce s-au căsătorit, în 2014, va fi lansat pe marile ecrane în luna noiembrie, informează people.com.

Filmul „By the Sea”, care a fost scris, regizat şi produs de actriţa Angelina Jolie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane de studiourile Universal pe 13 noiembrie.

Pelicula prezintă relaţia unui cuplu american, scriitorul Roland (Brad Pitt) şi soţia sa, Vanessa (Angelina Jolie), care se mută într-un pitoresc oraş din sudul Franţei, aflat la malul mării, în anii ’70.

Cei doi soţi încearcă să depăşească sentimentul de înstrăinare dintre ei şi să îşi salveze astfel căsnicia, fiind ajutaţi de noii lor vecini, plini de vitalitate: un cuplu de tineri căsătoriţi, interpretaţi de Mélanie Laurent şi Melvil Poupaud şi doi localnici foarte veseli, interpretaţi de Niels Arestrup şi Richard Bohringer. Temele abordate în „By the Sea” şi stilul în care a fost turnat acest film evocă „cinema-ul şi teatrul european din anii ’60 şi ’70”, au precizat producătorii peliculei.

„Filmul reprezintă o poveste despre o relaţie afectată de sentimentul de pierdere, de înstrăinare, despre tenacitatea iubirii şi despre drumul către vindecare şi acceptare”, a declarat Angelina Jolie, vorbind despre „By the Sea”, primul ei film în care joacă alături de Brad Pitt după lungmetrajul din 2005, „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”.

„A fost un privilegiu să explorez aceste experienţe umane universale şi să lucrez cu o echipă atât de generoasă şi de talentată de actori şi tehnicieni”, a adăugat actriţa americană.

„By the Sea” reprezintă cel de-al treilea film regizat de Angelina Jolie şi a fost realizat pe baza unui scenariu scris tot de actriţa americană.

Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!