Brănescu poate ajunge în Ungaria

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 23 ianuarie 2015

566 branescuConsiderat de mulți ca viitorul goalkeeper român al noii generaţii, Laurenţiu Brănescu este extrem de aproape de un transfer în Ungaria.  Împrumutat de Juventus în liga secundă, la Virtus Lanciano, portarul de 20 de ani nu a primit multe şanse, iar “Bătrâna Doamnă” vrea să îl redirecţioneze spre un club unde are ocazia să joace.

De el s-a interesat chiar şi Dinamo, după cum a spus şi Daniel Stanciu, dar condiţiile puse de italieni nu au fost pe placul conducerii din Ştefan cel Mare.

“Am vrut să-l aducem pe Brănescu, dar în coproprietate cu Juventus, altfel nu aveam nici o şansă.

Sigur, la o revânzare cota de procente era mai mare în favoarea lor, dar nu am dorit să luăm un portar tânăr pe care să-l ţinem 6 luni şi apoi el să se întoarcă la Juve sau să plece în altă parte.

Am vrut să semnăm cu el pe o perioadă mai lungă, dar nu au vrut italienii. Aşa a ajuns să semneze cu o echipă din Ungaria”, a spus Daniel Stanciu, spunând apoi că Elinton Andrade, fostul jucător al Rapidului, care are şi Olympique Marseille în CV, i-a fost propus pentru un transfer:

“Nu este nici un secret, vă pot spune acum, Andrade mi-a fost propus la Dinamo de către Pecanha, care este un băiat extraordinar. Ei sunt foarte buni prieteni, au făcut vacanţa împreună în Brazilia.

Portarul de la Petrolul m-a rugat să-l ajut pe Andrade, dar nu se pune problema, nu intra în vederile noastre, chiar dacă avea paşaport comunitar, chiar dacă era un portar experimentat. Noi avem alte ţinte”, a spus Stanciu.

Laurenţiu Brănescu a fost cumpărat în 2012 de Juventus Torino și a jucat în prima parte a sezonului 2013/2014 la Juve Stabia, sub formă de împrumut.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!