Brașovul are antrenor croat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 9 ianuarie 2015

564 zottaCroatul Vjekoslav Lokica a semnat un contract pe 2 ani şi jumătate cu FC Braşov, iar directorul general al clubului de sub Tâmpa, Constantin Zotta, este convins că oficialii echipei au făcut cea mai bună alegere din variantele pe care le aveau la dispoziție.

“Vjekoslav Lokica a semnat pe 2 ani şi jumătate şi suntem siguri că am făcut o alegere bună. Cu siguranţă obiectivul echipei rămâne în acest sezon salvarea de la retrogradare, pentru ca în 2 ani să reuşim să facem la FC Braşov o echipă care să se bată pentru un loc de cupele europene. O să facem şi un parteneriat cu Dinamo Zagreb, astfel că la FC Braşov vor ajunge jucători care să ne ajute la îndeplinirea acestor obiective. Vjekoslav Lokica va face echipă pe banca tehnică cu Laszlo Balint, un antrenor tânăr în care noi avem de asemenea încredere”, a declarat Zotta.

Având 49 de ani, Vjekoslav Lokica a antrenat în campionatul trecut formaţia de liga a doua Zagreb FC, cu care a reuşit o promovare fără probleme, la 6 puncte faţă de cea de-a doua clasată. În carieră, Lokica a mai antrenat pe Sibenik, Osijek, Rijeka şi Primorje.

Încercând în ultimele luni să găsească un antrenor, patronul Ioan Neculaie a fost refuzat rând pe rând de Daniel Isăilă, de Cornel Ţălnar şi de Dusan Uhrin. Culmea, cehul a fost chiar anunţat oficial la începutul lunii decembrie, însă ulterior a renunţat să semneze după ce a văzut condiţiile de la Braşov.

FC Brașov ocupă în clipa de față poziția a 10-a a clasamentului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!