Brașovul are probleme

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 mai 2014

532 cornel talnarFC Braşov a pierdut meciul cu Steaua, scor 3-0, şi se scufundă și mai mult în subsolul clasamentului. Golurile au fost marcate de Latovlevici ’43, Chipciu ’76 şi Szukala ’87.

FC Braşov a evoluat în inferioritate numerică din minutul 84, când Marius Constantin a fost eliminat pentru semne obscene la adresa fanilor Stelei.

Braşovenii vor juca etapa viitoare pe teren propriu cu Dinamo, dar lui Ţălnar îi va fi greu să alinieze o echipă competitivă, antrenorul neputându-se baza pe fundaşii centrali Madeira şi Marius Constantin.

„Poate nu sunt supărat atât de mult din cauza rezultatului. Am luat un gol stupid de la 25 de metri, cred că Latovlevici nu a mai marcat de multă vreme cu piciorul drept. Am stat bine în teren. În repriza a doua le-am oferit mai multe spaţii steliştilor. În prima repriză, Steaua nu şi-a creat nicio ocazie de poartă, am închis bine.

Am pierdut trei jucători pentru meciul cu Dinamo, jucăm acasă. Meciul cu Dinamo conta foarte mult pentru noi. Am rămas fără fundaşi centrali. Constantin a fost înjurat încă din minutul 1. Madeira a luat un cartonaş galben.

Avem şanse reale de a ne salva. Vom avea mari probleme cu Dinamo din cauza suspendărilor. Chiar nu avem cu cine să jucăm. Avem o echipă cârpită, dar vom încerca să câştigăm”, a declarat Cornel Ţălnar.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!