Brașovul speră la licență

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 februarie 2015

570 zottaConstantin Zotta a participat, la sediul FRF, la un seminar de pregătire a reprezentanţilor cluburilor incluse în procesul de bază pentru acordarea licenţei de participare la competiţiile europene şi la întrecerile din prima ligă din sezonul viitor.

Oficialul Brașovului a spus că speră ca formația sa să primească licenţa pentru sezonul viitor, chiar dacă nu se va mai retrograda din această cauză:

„Sperăm ca la sfârşitul întâlnirilor cu instanţele, FC Braşov să primească licenţa. În linii mari sunt cam aceleaşi reguli. La o primă vedere poate părea o relaxare, dar nu este aşa. Singura parte pozitivă este aceea că nu se retrogradează în condiţiile în care nu se obţin una sau două avize favorabile din cele cinci criterii”, a subliniat Zotta situația echipei sale.

Constantin Zotta a mai spus că FC Braşov nu primeşte vreun ajutor din partea autorităţilor locale, așa cum ar fi Craiova, care încasează 500.000 de euro de la Consiliul Local.

„Sper că nu se va repeta situaţia din anii precedenţi, când au fost nişte echipe care au retrogradat şi chiar s-au desfiinţat. Tot ce am făcut la Braşov în ultima perioadă a fost să aplicăm un management de criză pentru a nu ajunge în situaţia de a intra în insolvenţă, pentru a termina campionatul fără probleme, pentru că Braşovul este una dintre puţinele echipe care nu are niciun sprijin din partea autorităţilor locale. Craiova primeşte 500.000 de euro din partea Consiliului Local, ceea ce nu se întâmplă la Braşov, mai mult ne mai fac şi probleme. Dar asta este situaţia, rămânem cu eternul Niculae care investeşte în echipă”, a concluzionat Zotta, care a mai spus că îşi doreşte ca FC Braşov şi Rapid să reuşească alături salvarea de la retrogradare.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!