Brescia a sperat că o preia Lucescu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 decembrie 2014

563 lucescu

“Il Giornale din Brescia” a publicat o ştire care le-a dat emoţii fanilor echipei, una de care fotbalul românesc este destul de legat. Mircea Lucescu, fostul antrenor de la Brescia Calcio la jumătatea anilor ’90, a fost fotografiat în timp ce ieşea din sediul Ubi Banca.

Numele respectivei instituţii bancare fusese anunțat la finalul săptămânii trecute în cazul unei eventuale preluări a formaţiei aflate acum pe locul 18 în Serie B. Ubi Banca urma să finanţeze Brescia printr-o sponsorizare de 9 milioane de euro în următorii 5 ani, plus alte 2 milioane prin intermediul unui fond de investiţii, însă potrivit informaţiilor din mass-media conducerea băncii susţine că nu deţine pentru moment suficiente fonduri pentru această tranzacţie.

Un alt doilea plan de preluare despre care s-a tot vorbit era legat de omul de afaceri pakistanez Kadir Sheikh Abdul, care părea dispus să investească 6,5 milioane de euro pe an în următoarele două sezoane.

Venirea în oraş a antrenorului lui Şahtior şi vizita sa la Ubi Banca au dat apă la moară celor care îşi puneau speranţele în primul plan. “Să fie Lucescu în fruntea unui grup de investitori care să scoată ‘rândunelele’ din criză?”, s-au întrebat ziariştii. Explicaţia a avut însă efectul să dezumfle speranțele tuturor. Antrenorul care încă deţine o casă în Brescia a mers la bancă pentru a plăti anumite taxe.

Mircea Lucescu îşi anunţase vizita în Italia încă de luni, când a dezvăluit pentru site-ul oficial al clubului Şahtior planurile pe care le are pentru Sărbători, doar că nimeni nu a stat să caute această informație.

“În primul rând, eu şi soţia mea vom merge în Italia, acolo unde ne vom întâlni cu mai mulţi prieteni. Nu vom sta foarte mult aici pentru că pe 25, în ziua de Crăciun, vom fi în Bucureşti, alături de întreaga familie. Va veni şi fiul meu Răzvan, alături de nepoţi. După aceea voi merge alături de soţia mea la Paris, un oraş care ne place foarte mult şi pe care îl vizităm ori de câte ori avem câteva zile libere. Apoi vom reveni în România, iar vacanţa va ajunge la final. Nu avem foarte mult timp pentru odihnă, sunt foarte multe lucruri de făcut”, a spus Mircea Lucescu pentru site-ul amintit.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!