Bucur vrea in Romania

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 ianuarie 2014

519 gigel bucurDupa un tur submediocru, Liga I anunta un retur de foc.

Steaua, Petrolul si Astra s-au intarit si au declarat deja o lupta de zile mari pentru campionat. Cele trei echipe din fruntea Ligii I au mers pe varianta repatrierilor in aceasta iarna, iar Mutu, Zicu, Alibec, Papp sau Keseru sunt cele mai sonore nume care au preferat sa revina in campionatul intern.

Nu sunt singurii. Inca un jucator de valoare isi pregateste, se pare, revenirea in Liga I. Gigel Bucur a declarat ca ia in calcul varianta revenirii in Romania, dupa 4 ani in Rusia.

„Am 4 ani de cand evoluez la Kuban. Nu am obosit, sunt la a doua tinerete. Varsta nu se vede si sper sa nu se vada nici de acum inainte. Urmaresc fotbalul romanesc tot timpul, sunt la curent cu ce se intampla acolo. Ma uit cu placere”, a spus Bucur.

„Cu cea mai mare placere iau in calcul o revenire in Romania. Acolo m-am lansat si cred ca intr-un final acolo ma voi retrage. Ma bucur ca au inceput sa vina jucatori de valoare in campionatul nostru. Mutu, Zicu. Din punctul de vedere al imaginii, este un pas important”, a mai declarat el.


Etichete: , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!