De la București la Londra și Dublin cu Ryanair

Articol publicat in sectiunea Articole importante, Diaspora pe data 3 aprilie 2014

Compania Ryanair a inaugurat pe 1 aprilie două noi rute din București spre Londra și Dublin. Potrivit Agerpres, acestea vor transporta anual până la 150.000 de pasageri și vor oferi 150 de locuri de muncă.

————————————–

Suntem aici să celebrăm două noi rute ale Ryanair, de la București la Londra și Dublin, adică 150.000 de noi pasageri Ryanair către București. (…) Media prețurilor la Ryanair este de 48 de euro pentru charter, cele mai apropiate fiind prețurile EasyJet, dar la o distanță destul de mare”,

a declarat la inaugurarea primului zbor din București, șeful departamentului comercial al companiei, Kate Sherry.

————————————–

Zborul inaugural către aeroportul Stansted a avut loc marți, pe 1 aprilie, iar la bord au fost 182 de pasageri. Călătoriile spre Londra sunt programate zilnic, în timp ce spre Dublin vor fi patru zboruri pe săptămână (luni, miercuri, vineri și duminică). Noile rute lansate de către compania Ryanair au fost marcate prin prețuri promoționale – 24 de lire/zbor, care includ taxele și alte costuri pentru călătoriile efectuate în lunile mai și iunie. Acest preț este valabil pentru rezervările care se fac până joi, 3 aprilie, ora 00.00.

Compania aeriană Ryanair este din Irlanda, are sediul principal în Dublin și este lider al companiilor aeriene de tip low-cost din Europa. Operează pe 1.600 de rute în 30 de țări, către 186 de destinații. 

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!