Buget aprobat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 iunie 2015

romaniaComitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat bugetul pentru meciul echipei naţionale cu Irlanda de Nord, de la Belfast, în valoare de 320.000 de euro, au declarat pentru mass-medsia surse din federație.

Partida Irlanda de Nord-România, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa la 13 iunie, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45. După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

Tototdată, federaţia a alocat echipei naţionale U21 un buget de 73.000 de euro pentru partida cu Armenia, din preliminariile Campionatului European din 2017. Lotul pregătit de Cristian Dulca efectuează un stagiu de pregătire la Buftea în perioada 1-7 iunie, urmat de un al doilea, la Târgu Mureş, unde se va disputa partida cu Armenia, la 16 iunie.

România are o misiune grea, Irlanda de Nord susținând deja patru meciuri amicale cu echipe cu un anume statut, în timp ce România a susținut una singură, în compania celor de la Metaloglobus, din liga a III-a.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!