Burleanu îl premiază pe Postolache

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 21 aprilie 2014

531 razvan burleanu

„Sunt o persoană fermă. Vă rog să mă puneţi în contact cu Postolache, să-mi daţi numărul lui de telefon să-l sun şi să mă văd cu el. Nu doar vom încerca să facem ceva, vom şi face!”, a spus Burleanu. Primul oficial care trata serios cazul lui Marius Postolache, jucătorul de Liga I respins de sistem după ce a rupt legea tăcerii în privinţa mafiei pariurilor.

După numai 7 zile, Burleanu avea să se întâlnească şi să vorbească între patru ochi cu fostul jucător al Voinţei Sibiu. „Vreau să vorbesc şi cu jurnaliştii pentru mai multe detalii. Trebuie să vedem cum putem să-l ajutăm pe Marius, un fost fotbalist care acum lucrează într-o fabrică. Întâlnirea cu Marius m-a acaparat foarte mult, a fost emoţionantă. Vorbim de o persoană care a trecut prin multe. M-a marcat şi m-a impresionat. Să vedem cum îl putem ajuta pe Marius”, spunea Burleanu după discuţia cu Postolache.

Pe 14 aprilie, într-o conferinţă de presă, preşedintele FRF a spus că forul fotbalistic pe care îl conduce încurajează denunţurile din fotbalul românesc. Mai mult, persoanele, indiferent de statut, care vor ajuta la deconspirarea cazurilor de corupţie vor intra într-un program special al Federaţiei şi vor beneficia de anumite compensații. „Vrem să găsim o formulă concretă de recompensare a jucătorilor şi jucătoarelor care ne ajută în acest demers de a deconspira meciurile trucate. Primul care va beneficia de asta va fi Marius Postolache”, a spus Răzvan Burleanu, încă actualul președinte al FRF.

531 razvan burleanu

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!