Buș, la Sheffield

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 14 august 2015

594 busAtacantul Sergiu Buş a postat o fotografie cu el şi cu Modou Sougou în vestiarul echipei Sheffield Wednesday, înainte ca fostul jucător de la CFR Cluj şi Olympique Marseille să fie anunţat oficial transferat la clubul englez, informează hitc.com.

Buş a postat fotografia pe contul lui de Instagram, aceasta fiind însoţită de mesajul “bine ai venit, frate”, scris în franceză. Probabil la cererea oficialilor grupării din Sheffield, românul a şters postarea.

Cei doi fotbalişti au fost coechipieri la CFR Cluj. Senegalezul ar urma să fie anunţat oficial ca jucător al echipei din Championship, liga a doua engleză.

Extrema Modou Sougou, în vârstă de 30 de ani, a jucat în carieră la Uniao Leiria, Vitoria Setubal şi Academica Coimbra înainte de a se transfera la CFR Cluj, în vara anului 2011. În ianuarie 2013, Sougou a fost achiziţionat de Olympique Marseille, francezii plătind românilor suma de 4,5 milioane de euro. Senegalezul nu s-a impus la Marsilia, fiind împrumutat după o jumătate de sezon la Evian.

Atacantul Sergiu Buş, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la Sheffield la începutul lunii februarie, după ce a fost transferat de la ŢSKA Sofia pentru aproximativ 500.000 de euro. După câteva evoluţii apreciate în tricoul echipei engleze, el s-a accidentat, așa că a adunat doar opt meciuri la Sheffield.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!