Bute are adversar

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 8 octombrie 2015

600 butePugilistul Lucian Bute va lupta, la 28 noiembrie, la Videoton Centre din Quebec, cu James DeGale, deţinătorul centurii IBF la supermijlocie, a declarat impresarul boxerului britanic, Eddie Hearn, informează boxingscene.com.

Hearn a precizat că negocierile pentru această luptă sunt aproape gata, anunţul oficial urmând a fi făcut în următoarele zile.

La rândul său Howard Grant, antrenorul lui Bute, a afirmat că românul se află deja în Florida pentru a pregăti următorul meci.

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii şi două înfrângeri, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!