Bute își va reveni

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 12 decembrie 2014

562 buteJean Bedard, preşedintele Interbox, a anunțat că Lucian Bute se va reface în cel scurt timp în urma problemei medicale de care a suferit în Filipine şi a explicat că românul avea dureri insuportabile din cauza inflamării unui muşchi din zona rinichilor, informațiile fiind preluate din rds.ca.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze în weekend-ul acesta cu Roberto Bolonti, dar meciul a fost anulat din cauza accidentării în cauză, una care la început părea că-l va ține mai mult timp departe de ring și care este privită și azi cu suspiciune de o parte a presei de specialitate.

“Acolo umiditatea era foarte mare şi Lucian era deshidratat tot timpul. Astfel, Lucian bea tot timpul şi rinichii săi au fost mai solicitaţi decât de obicei. Muşchiul din zona rinichilor s-a inflamat şi durerea era pur şi simplu insuportabilă. Era imposibil pentru Lucian să alerge şi să se antreneze. Vestea bună este că nu va dura mult până când se va vindeca”, a concluzionat Bedard.

Rds.ca mai spune că ideal ar fi ca Lucian Bute să boxeze în gala în care Jean Pascal îl va înfrunta pe Serghei Kovalev, la 14 martie. “Este însă imposibil deocamdată pentru a ști dacă antrenorul său, Freddie Roach, va fi liber”, adaugă sursa canadiană.

Bute s-a antrenat în Filipine cu tehnicianul Freddie Roach, alături de campionul mondial Manny Pacquiao. Românul în vârstă de 34 de ani a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci care a contat pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!