Bute se antrenează cu Freddy Roach

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 iulie 2014

544 lucian buteRomânul Lucian Bute se va antrena pentru 10 zile în California (SUA), cu Freddie Roach, acesta fiind fostul antrenor al filipinezului Manny Pacquaio, dar şi al portoricanului Miguel Angel Cotto, informează rds.ca.

La mai bine de 3 luni şi jumătate după ce a încheiat colaborarea cu Stephan Larouche , Bute nu şi-a găsit încă un antrenor, acesta fiind şi motivul pentru care apelează la asemenea experimente.

Fostul campion mondial la supermijlocie în versiunea IBF s-a antrenat, de curând, timp de 10 zile în Florida (SUA), şi cu antrenorul Pedro Diaz.

„Roach a fost de câteva ori numit antrenorul anului. Când am văzut ce a făcut cu Pacquaio, un stângaci, dar şi cu ceilalţi sportivi pe care i-a făcut campioni mondiali, mi-am spus că mi-ar plăcea să lucrez cu el. După 20 de ani, noul meu antrenor nu mă va schimba complet. El poate să mă îmbunătăţească. Uneori e suficient să faci o schimbare. Îţi oferă o nouă viaţă, o stare de spirit nouă”, a spus Bute.

Lucian Bute a mai afirmat şi că a rămas prieten cu Stephan Larouche: „Stephan este încă prietenul meu. Uneori îl întreb, dar în final, aceasta a fost alegerea mea. El mi-ar spune să lucrez cu o persoană sau alta, dar dacă eu nu mă simt bine, atunci nu voi lucra. Eu voi decide cu cine voi lucra”, a spus el.

Potrivit sursei citate, Bute ar trebui să-şi găsească un antrenor până la sfârşitul lunii august dacă doreşte să boxeze la finalul acestui an, ceea ce se pare că se află şi în planurile fostului campion mondial.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!