Bute va boxa la finalul anului

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 28 august 2014

547 lucian bute

La aproape 11 luni după înfrângerea la puncte suferită în faţa lui Jean Pascal, Lucian Bute se pare că este gata să revină în ring.

Publicaţia canadiană La Presse spunecă pugilistul din România şi-a stabilit deja data următorului meci, iar acesta va boxa din nou pe 6 decembrie, la Montreal, în deja cunoscutul Bell Centre.

Ceea ce nu ne spun jurnaliştii canadieni este numele adversarului său din 6 decembrie, însă informaţia a fost confirmată de preşedintele InterBox, Jean Bedard. “Tocmai am vorbit cu Lucian la telefon. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, însă totul e stabilit. Revenirea lui va avea loc pe 6 decembrie, la Bell Centre. E încântat şi abia aşteaptă să boxeze din nou”, a anunţat Bedard, citat de cei de la La Presse.

Preşedintele Interbox mai spune că Bute a căutat răspunsuri pentru “blocajul mental” care a intervenit în ultimele sale lupte, cel puţin după aprecierile sale. “A primit răspunsuri la întrebările sale. Nu putem garanta că zilele sale de glorie vor reveni, dar cred că mergem în direcţia cea bună şi luăm decizii corecte”, crede Bedard.

Una dintre deciziile despre care vorbeşte preşedintele InterBox este aceea de a renunţa la colaborarea cu antrenorul Stephan Larouche. Nu se ştie cu cine va lucra Lucian Bute în continuare, se pare că acest lucru îl vom afla de-abia luna viitoare, prin inetrmediul unui anunţ oficial, cert este că Bute şi Larouche nu vor mai colabora şi au rămas prieteni.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!