Cadou surpriză pentru ambasadorul Jinga, din partea copiilor români

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 21 martie 2014

Copiii de la My Romania School sunt în pregătire maximă în aceste zile. La invitația Ambasadei României, ei vor prezenta un program artistic pus la punct de profesoarele coordonatoare Ludmila Andrieș, de la Mayfield School, RM81 XE și Nicoleta Juncanariu, de la Newman Catholic College, NW10 3RN.

Spectacolul, susținut de cei peste 60 de copii ai Școlii Românești, va avea loc pe 22 martie, la sediul Institutului Cultural Român din 1 Belgrave Square, SW1X 8PH, iar programul va conține cântece, poezii, dansuri și multe alte surprize.

„Copiii de la My Romania School vor să îi ofere un cadou Excelenței sale, dr. Ion Jinga, ambasadorul României la Londra. Nu putem spune despre ce este vorba pentru că este un cadou-surpriză. Iar în acest sens copiii au pregătit și o serbare de primăvara ca semn de recunoștință și respect pentru domnul ambasador. Sunt invitați și alți copii însoțiți de părinți. Așteptăm pe toată lumea. Vom avea prăjituri de casă, vom avea un face-painter. Va fi o adevărată petrecere de primăvara”, a declarat Iris Radulian, coordonator My Romania Group.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!