Cadu pleacă din Cluj

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 iunie 2014

539 ricardo caduRicardo Cadu (32 de ani) mai are doar un an de contract cu CFR Cluj şi Arpad Paszkany, finanţatorul echipei, i-a propus să rămână, însă pentru un salariu de trei ori mai mic. Cadu a primit deja o ofertă de la AEL Limassol, echipa ce îi oferă un salariu apropiat de cel de la Cluj. Lusitanul şi-a anunţat deja apropiaţii că va pleca din Gruia.

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului, a comentat acest lucru: „Mă întâlnesc cu Cadu şi trebuie să îmi spună dacă rămâne sau nu la noi. Şansele sunt destul de mici, deoarece cei de la AEL îi pot da mult mai mulţi bani decât îi oferim noi. Pentru tot ce a făcut la CFR, i-am spus că se poate transfera fără nicio pretenţie financiară”, a anunțat el.

Motivele pentru care pleacă de fapt Ricardo Cadu sunt evoluţiile modeste, desele accidentări şi suspendări din ultimele două sezoane şi mai ales salariul mare de care dispune, unul de 360.000 de euro anual.

Ionuţ Rada a fost readus în lot şi va semna prelungirea contractului pe încă două sezoane, iar acesta este un alt lucru care spune clar că echipa din Cluj se va despărți de jucătorul ei.

În acest moment, CFR are în lot cinci fundaşi centrali, recte Cadu, Rada, Jaime, Larie şi Paolo. „Da, Rada va semna pentru încă două sezoane. Este un model pentru jucătorii mai tineri din lot pentru cum se antrenează. Şi în pauza de vară a fost de multe ori în sala de forţă la stadion. Va deveni în curând clujean cu acte în regulă”, a anunțat preşedintele CFR-ului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!