Călcată de trei ori de propria maşină!

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 15 mai 2016

woman_scared behind the wheel

O femeie din Quebec, Canada, a fost victima unui accident bizar, în care propria maşină a călcat-o de trei ori.

Poliţiştii din Trois-Rivieres au confirmat că femeia lucra ca într-o zi normală când s-a întâmplat totul. Ei au văzut-o pe aceasta ieşind de mai multe ori din maşina sa, pentru că scăpa ziarele pe care trebuia să le livreze abonaţilor la locuinţele acestora.

Ulterior, după ce a parcat greşit maşina în faţa unei case, femeia a fost lovită de uşa de pe partea şoferului şi călcată de roţi când a încercat să coboare, deoarece frâna a cedat, iar maşina a început să se deplaseze înapoi. Canadianca a fost trântită la pământ, dar s-a ridicat şi a început să alerge după maşină. În încercarea de a o opri a fost însă lovită din nou.

Femeia nu a renunţat şi a încercat din nou să oprească maşina, dar fără succes, fiind doborâtă la pământ a treia oară.

Văzând că nu se poate descurca, canadiancă a cerut ajutor rezidenţilor din zona respectivă la ora 04.00, iar oamenii care au văzut-o accidentată şi au auzit-o strigând au sărit imediat să o ajute. Şoferiţa ghinionistă a reuşit astfel să ajungă la spital pentru a fi îngrijită pentru rănile provocate la picioare, iar maşina ei, care între timp prinsese viteză şi a continuat să meargă cu spatele, a fost oprită de poliţia din Trois-Rivieres.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!