Campania „RomâniCaLumea”, lansată pe Facebook

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 28 ianuarie 2015

Londra_Florin Gardos si Gabriel, Florin, Mihai

Florin Gardoş, stoperul echipei Southampton, a lansat la începutul acestei luni, pe Facebook, campania „RomâniMișto” care și-a schimbat de curând titlul în „RomâniCaLumea”. Chiar dacă iniţiativa sa de a prezenta români care muncesc în Anglia a avut succes, modificarea numelui campaniei s-a produs de curând, după ce fanii fotbalistului nu au fost de acord cu numele iniţial al campaniei.

„Mă bucur că iniţiativa mea cu românii cinstiţi care muncesc în Anglia are succes, dar îmi pare rău că unora nu vă place numele campaniei «‎RomâniMișto». Eu sunt fotbalist, nu copywriter. 🙂 Așa că știţi cum facem mai bine? Pentru că tot am promis un concurs în care ofer un tricou al lui Southampton, mai bine propuneţi voi titlul campaniei și cea mai bună idee primește tricoul”, a scris Florin Gardoș pe pagina sa de Facebook.

La începutul acestei săptămâni s-a decis, prin concurs, noul nume al campaniei: „Mulţumesc! Am primit sute de propuneri de nume pentru campania cu românii cinstiţi ce muncesc în străinătate. Mi-a fost incredibil de greu să aleg, dar am decis care e cea mai bună idee. Așa că titlul campaniei este… RomâniCaLumea”, a anunţat fostul stelist.

————————————–

Comentarii ce ilustrează campania iniţiată de Florin

 

„Campania abia începe cu adevărat. Implică-te și tu să arătăm tuturor că există peste tot RomâniCaLumea.”

„Gabriel e de 7 ani în Anglia și lucrează ca șofer de taxi. L-am cunoscut luni în Londra și n-a vrut sub nicio formă să primească bani pe cursă!”

„În dreapta mea e Florin, iar în stânga Mihai. I-am cunoscut în decembrie, la o sesiune de autografe, și am aflat că amândoi lucrează în Southampton de 13 ani. Întâlnesc foarte mulţi români ca ei, care muncesc cinstit în Anglia, și am de gând să vi-i prezint de câte ori am ocazia.”

Florin Gardoș

————————————–

 

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!