Campioanele, plimbate cu limuzina

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 12 iunie 2014

538 box romania

Steluţa Duţă, alături de Marilena Florina Radu, Simona Sitar, Cristiana Stancu, Luminiţa Turci şi antrenorii Adrian Lăcătuş şi Constantin Gălbenuşe au primit din partea Federaţiei Române de Box o plimbare de lux în Bucureşti.

Plimbarea surpriză a fost oferită de Federaţiei Române de Box, care a închiriat limuzina pentru medaliatele de la Campionatul European şi pentru antrenorii acestora.

România a încheiat CE de Box cu cinci medalii: un aur, un argint şi trei de bronz. Steluţa Duţă a luat aurul, iar argintul l-a luat Marinela Radu. Pe locul al treilea al podiumului s-au situat Simona Sitar, Cristiana Stancu şi Luminița Turcin.

Fetele au fost întâmpinate la Complexul Sportiv Lia Manoliu de secretarul general al FRB. Acesta le-a oferit flori, dar şi trei sticle de şampanie cu care să ude medaliile cucerite. Mașina a plecat de la Hotelul Sport din cadrul Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu şi s-a oprit în faţa Palatului Parlamentului, unde sportivele s-au fotografiat cu drapelul României. Ele au primit felicitări și de la un grup de turişti din Israel care se aflau în clipa aceea în Piaţa Constituţiei. Turiştii le-au cântat piesa ]We are the champions”, când au aflat că au alături de ei medaliatele României la Campionatul European.

Apoi, sportivele au ajuns la Guvern, unde, de asemenea, s-au oprit pentru o sesiune de fotografii. Steluţa Duţă s-a urcat pe limuzină şi s-a dorit fotografiată cu Palatul Victoria în spate şi cu steagul României în mână. ]Am zis, dacă eu trec în sferturi de cea mai bună rusoaică, nici nu se pune problema să nu mai ies campioană europeană. Mulţumesc federaţiei pentru această surpriză plăcută. Nu am mai fost niciodată cu limuzina”, a declarat ea.

„Putea să fie şi mai bine, dar nu vreau să îl supăr pe Dumnezeu. Mai avem două competiţii şi vreau să ne scoatem şi mai bine”, a spus Adrian Lăcătuş, antrenorul coordonator al lotului naţional de box feminin, la finalul competiției.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!