Campion fără set pierdut

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 13 martie 2015

573 ionescuNaţionalele de tenis de masă, desfăşurate pe durata weekendului în Sala Romeo Iamandi din Buzău, au adus cu ele un moment deosebit. Campionul de la individual, Ovidiu Ionescu, a urcat pe prima poziție a podiumului fără să piardă vreun set.

Cel mai bine clasat român în topul mondial, Adrian Crişan, nu a fost prezent la competiţie din cauza unei accidentări. La feminin, Daniela Dodean, însărcinată, nu s-a prezentat nici ea la Naționale.

„Sunt foarte mândru pentru că, în ultimul act, se vor întâlni doi jucători de la CSM Buzău”, prefaţa duelul antrenorul celor doi combatanţi, profesorul Mircea Dinu. Tinereţea lui Ovidiu Ionescu (25 de ani) şi experienţa lui Constantin Cioti (32 de ani), unul dintre cei mai talentaţi jucători români după Revoluţie, au oferit publicului un spectacol total.

După două seturi egale ca echilibru (11-5, 11-6), Ionescu a început să găsească unghiuri imposibile în actul al treilea (11-8) şi a terminat meciul, 4-0, după ce a luat şi setul al patrulea (11-5) în urma unui joc greu de contracarat.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!