Cariera potrivită zodiei tale

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 10 iulie 2015

meseriiBerbec

Ești un lider înnăscut. Ai multă energie, ești creativ(ă) și independent(ă). Ca o flacără, te aprinzi și le luminezi celorlalți calea. Trăsăturile tale cheie sunt entuziasmul, creativitatea și energia specifică. Ai idei bune, însă nu ai răbdarea necesară pentru a te ocupa și de detalii. Poți avea succes în zona vânzărilor, antreprenoriat, televiziune și relații publice. Evită tot ce înseamnă rutina și joburi de birou pentru care ai nevoie de răbdare și atenție sporită.

Taur

Ești practic(ă) și cu picioarele pe pământ. Ai întotdeauna un plan bine pus la punct și faci pași mărunți, având grijă să fie în direcția potrivită. Ești perfect(ă) acolo unde este nevoie de organizare. Trăsăturile tale cheie sunt determinarea, loialitatea și consecvența. Ești oricând dispus(ă) să supraveghezi realizarea unui proiect de la cap la coadă, urmărind ca fiecare pas să fie finalizat așa cum trebuie. Poți fi un inginer de succes, tehnician sau de ce nu, programator. Nu te avânta într-un domeniu care presupune asumarea unor riscuri financiare, precum antreprenoriatul.

 

Gemeni

Ești un semn de aer, iar asta înseamnă că ești unul dintre gânditorii zodiacului. Lucrezi bine cu ideile și nu îți place să te murdărești, în sensul că poți fi găsit(ă) fie la birou, fie într-o sală de conferințe, oriunde numai pe șantier nu. Trăsăturile tale cheie sunt istețimea, flexibilitatea și disponibilitatea pentru multi-tasking. Cu toate acestea, ai nevoie de stimulare constantă și te plictisești repede. Nu te avânta în domenii în care atenția ta este solicitată pe o perioadă îndelungată. Îndreaptă-te către media, advertising, marketing sau jurnalism. Ideea de job cu un program fix, de luni până vineri, nu te avantajează.

 

Rac

Ești unul dintre semnele sensibile ale zodiacului. Empatia și energia ta pozitivă te recomandă pentru poziția de consilier sau funcții asemănătoare. Trăsăturile tale cheie sunt intuiția, perseverența și empatia. Îți place să îi susții pe ceilalți, însă te simți cumva împovărată de o asemenea responsabilitate. Ai putea să înflorești în domenii precum design interior, imobiliare, psihologie, educație. Dacă îți place să îi ajuți pe ceilalți, nu ezita în a alege o carieră ca și terapeut sau antrenor personal. Evită joburi care te forțează să te izolezi și nu îți solicită creativitatea.

Leu

Ești un lider înnăscut. Ai multă energie, ești creativ(ă) și independent(ă). Ca o flacără, te aprinzi și le luminezi celorlalți calea. Trăsăturile tale cheie sunt ambiția, încrederea și prestanța. Strălucești în domenii care îți permit să îți etalezi personalitatea dinamică. Simți nevoia de a-i conduce pe ceilalți, așa că alege cu încredere domenii precum politică, antreprenoriat sau entertainment. Dacă jobul nu are în fișa postului specificată îndatorirea de a fi tot timpul în centrul atenției, nu te obosi să aplici. Îți vei da demisia cu siguranță mai devreme sau mai târziu.

 

Fecioară

Ești practic(ă) și cu picioarele pe pământ. Ai întotdeauna un plan bine pus la punct și faci pași mărunți, având grijă să fie în direcția potrivită. Ești perfect(ă) acolo unde este nevoie de organizare. Trăsăturile tale cheie sunt perseverența, meticulozitatea și gândirea analitică. Poți lucra ca editor, contabil sau inginer. S-ar putea să nu te descurci foarte bine în domenii care solicită lucrul în echipe formate din colegi numeroși, care s-ar putea să nu fie la fel de pretențioși și perfecționiști ca și tine. În asemenea condiții s-ar putea să iasă scântei.

 

Balanță

Ești un semn de aer, iar asta înseamnă că ești unul dintre gânditorii zodiacului. Lucrezi bine cu ideile și nu îți place să te murdărești, în sensul că poți fi găsit(ă) fie la birou, fie într-o sală de conferințe, oriunde numai pe șantier nu. Trăsăturile tale cheie sunt diplomația, inteligența și simțul artistic. Fiindcă acționezi cu tact chiar și atunci când te afli sub presiune, ești potrivită(ă) pentru lucrul cu publicul. Ți se potrivesc meserii precum arhitect, designer, avocat, consilier sau, de ce nu, un post în culisele teatrului sau cinematografiei. Evită joburile care nu îți oferă posibilitatea de a-ți exprima liber punctul de vedere și creativitatea.

 

Scorpion

Ești unul dintre semnele sensibile ale zodiacului. Empatia și energia ta pozitivă te recomandă pentru poziția de consilier sau funcții asemănătoare. Trăsăturile tale cheie sunt dinamismul, creativitatea și ambiția. Nu vei face carieră în domenii care nu îți stârnesc interesul. Ai nevoie de pasiune pentru a te putea desfășura așa cum trebuie. Ți se potrivesc domenii precum psihologie, design, drept, dar poți avea satisfacții activând în organizații nonguvernamentale sau fundații de caritate. Evită domenii care ți se par superficiale și axate prea mult pe latura materială.

 

Săgetător

Ești un lider înnăscut. Ai multă energie, ești creativ(ă) și independent(ă). Ca o flacără, te aprinzi și le luminezi celorlalți calea. Trăsăturile tale cheie sunt optimismul și sinceritatea. Nu poți trăi fără libertatea de mișcare și de expresie, așa că îndreaptă-te spre un domeniu care să ți le ofere pe amândouă. Poate pilot de avion sau stewardesă? În niciun caz nu este indicat în cazul tău un job full-time, la birou, printre hârtii și rapoarte săptămânale.

 

Capricorn

Ești practic(ă) și cu picioarele pe pământ. Ai întotdeauna un plan bine pus la punct și faci pași mărunți, având grijă să fie în direcția potrivită. Ești perfect(ă) acolo unde este nevoie de organizare. Trăsăturile tale cheie sunt ambiția, răbdarea și atitudinea autoritară. Ești competitiv(ă) și perseverent(ă), așa că orice proiect îți este încredințat va fi dus la bun sfârșit. Îți poți încerca norocul în afaceri, domeniul financiar-bancar, întrucât îți place să îți asiguri un nivel de trai satisfăcător, iar aceste domenii, precum și zona de management, ți-ar putea satisface această nevoie. Este de preferat să eviți totuși domeniile care presupun riscuri financiare și cele în care nu ai posibilitatea de a avansa.

 

Vărsător

Ești un semn de aer, iar asta înseamnă că ești unul dintre gânditorii zodiacului. Lucrezi bine cu ideile și nu îți place să te murdărești, în sensul că poți fi găsit(ă) fie la birou, fie într-o sală de conferințe, oriunde numai pe șantier nu. Trăsăturile tale cheie sunt inventivitatea, istețimea și gândirea analitică. Ești prietenos(-oasă) și nu te sfiești în a-ți spune părerea, chiar dacă nu coincide cu a celorlalți. Aceste calități te recomandă pentru domenii în care este nevoie de creativitate, de gândire în afara tiparelor. Evită orice job convențional care nu îți permite să jonglezi cu idei și să îți exprimi liber opiniile.

 

Pești

Ești unul dintre semnele sensibile ale zodiacului. Empatia și energia ta pozitivă te recomandă pentru poziția de consilier sau funcții asemănătoare. Trăsăturile tale cheie sunt intuiția, sensibilitatea și flexibilitatea. Ești un adevărat vizionar și lucrezi cel mai bine în domenii care îți permit să transformi în realitate ceea ce se petrece în mintea ta. Vei înflori frumos ca artist, designer, psiholog sau entertainer. Evită joburile cu un program istovitor și pe cele care te pun față în față cu realitatea dură.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!