Carla’s Dreams, recorduri în România!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 31 iulie 2015

carlaCarla’s Dreams, unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale de peste Prut, a început să doboare, împreună cu Delia, record după record în România!

„Cum ne noi”, prima colaborare dintre Delia și Carla’s Dreams, piesă compusă de grupul de tineri talentați din Republica Moldova, a stabilit un record: 10 milioane de vizualizări în prima lună, iar în prezent a depășit 21 milioane de vizualizari.

„Da, mamă”, cel mai recent single al Deliei, compus de Carla’s Dreams, a depășit la rândul său 10 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună de la lansare, ceea ce reprezintă un nou record pentru o piesă din România.

Pe lângă aceste două reușite, Carla’s Dreams s-a impus în România prin colaborarea cu Inna pentru piesa „P.O.H.U.I”, care a fost primită extraordinar de publicul din țară, fiind locul 1 săptămâni la rând.

De asemenea, a urmat „Lumea ta”, o super colaborare cu Loredana Groza, o altă artistă de top a României.

Nu în ultimul rând, vara trecută, Carla’s Dreams a mai lansat o piesă cu Inna, Antonia și Dara, o tânără artistă din Republica Moldova – „Fie ce-o fi”.

Carla’s Dreams au susținut o serie de concerte în România, au fost prezenți, de asemenea, în deschiderea concertului lui Robbie Williams alături de Delia.

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obișnuit să fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu ești Carla’s Dreams.

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova și România, Carla’s Dreams nu sunt niște simpli artisti, ci și vocea tinerilor pe care i-a obișnuit cu piesele lor sincere și uneori, prea directe.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!