„Carnagiul” anual. Beţie şi dezmăţ cu „bobocii” britanici

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 18 octombrie 2015

uk-carnage-festival-studenti-boboci

„Carnage”, festivalul anual al băuturii care promite să fie „cel mai mare şi mai proeminent eveniment studenţesc”, vizitează anul acesta 36 de oraşe din Marea Britanie. În 2015 motto-ul este „Instinctul animal – dezlănţuie bestia din tine!”

Mai multe tabloide au prezentat imagini cu studenţi şi mai ales studente „boboc” ajunse în situaţii penibile, după ce au consumat în viteză mari cantităţi de alcool.

„Carnagiu” este un eveniment care promovează consumul excesiv de alcool într-o ţară în care se ştie că femeile au şanse mult mai mari decât bărbaţii să ajungă în stare de ebrietate.

Mai mult, un studiu recent arată că britanicii consumă mai mult alcool în orice tip de interacţiune socială decât populaţiile altor ţări cu un nivel de trai ridicat, precum Statele Unite ale Americii, Germania sau Australia. Iar tinerii consumă şi ei, un alt studiu arătând că jumătate din totalul adolescentelor de 15-16 ani din Marea Britanie au consumat alcool în exces cel puţin o dată în ultima lună.

Astfel că şi în acest an, cu ocazia festivalului care încă se desfăşoară, urmând a se ţine mai departe şi în oraşe precum Birmingham, Hull, Liverpool şi Manchester, după ce s-a ţinut în, printre altele, Huddersfield, Lincoln şi Bristol, tabloidele au putut publica imagini cu adolescente britanice bete zăcând pe trotuare.

Festivalul a fost lansat în 2007 şi dau ocazia studenţilor să consume alcool chiar şi cu £1 pentru o rundă. Site-ul festivalului încuranjează studenţii:

—————————————

„Aceasta este o noapte pe care pur şi simplu nu ai cum s-o ratezi. Va fi probabil cea mai tare noapte din viaţa ta.”

—————————————

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!